SofLens Toric (3 lente)

3 850 Lek
89% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: zgjidh atributet... zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 850 Lek

Lente Kontakti SofLens Toric

Lentet e Kontaktit SofLens Toric (më para njihej si Soflens 66 Toric) janë lente shumë të buta të dizenjuara për të korrigjuar nivele të larta të astigmatizmit. Ato janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe duhen ndërruar çdo 30 ditë.

Komoditet maksimal gjatë gjithë ditës

Soflens Toric sigurojnë mprehtësi të lartë të vizionit, në sajë të teheve të holla, ato ofrojnë komoditet gjatë gjithë ditës. Lentet Soflens Toric janë në paketa me nga 3 lente.

Këto lente kontakti janë të njohura edhe si Soflens për astigmatizëm.

Të dhënat - SofLens Toric (3 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.50
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 32 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 66%
Materiali i Lenteve: Alphafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: SofLens Toric
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
  • Rrehati gjithë ditën
Cmimi: 2 900 Lek

Komente

Ke pyetje?