SofLens Natural Colors Dark Hazel - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 700 Lek
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 20.9. Stock day info: Today 20. shtator Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. shtator zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  2 700 Lek
  Ju mund të pëlqeni edhe:
  SofLens Natural Colors Dark Hazel - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Kafe
  Prodhuesit: Bausch and Lomb
  BC: 8.70
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 14 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 38%
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo
  Materiali i Lenteve 2: Polymacon
  Emri i Produktit: SofLens Natural Colors
  Ju mund të pëlqeni edhe:

  Variante të tjera të produktit:

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?