0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

SofLens Daily Disposable Toric (30 lente)

3 900 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 24.5. Stock day info: Today 24. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 24. maj zgjidh atributet...
3 900 Lek
3 900 Lek

SofLens Daily Disposable Toric

Lentet ditore SofLens Daily Disposable Toric (30 lente) janë lentet e para të kontaktit për korrigjimin e astigmatizmit ku është përdorur dizajni sferik dhe dizajni Lo-Torque për një vizion të mprehtë e të qendrueshëm .

**Lentet e kontaktit Soflens Daily Disposable Toric **, janë lente ku përmbajtja e ujit është e balancuar për të garantuar lagështinë e syve gjatë gjithë ditës.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 59%
cilinder: nga -0.75 tek -1.75
Dioptri: nga -9.00 tek 0.00
Materiali i Lenteve: Hilafilcon B
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: SofLens Daily Disposable Toric
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top