SofLens Daily Disposable (90 lente)

7 350 Lek 6 400 Lek
97% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 25.10. Stock day info: Today 25. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 25. tetor zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
7 350 Lek 6 400 Lek

Lente Kontakti Soflens Daily Disposable

Komoditet maksimal gjatë gjithë ditës

SofLens Daily Disposable janë lente ditore të një kualiteti të lartë prodhuar nga Bausch and Lomb. Përmbajtja e ujit tek lentet është (59%) dhe ato kanë një material unik të Hilaficon B në përbërje që siguron komoditet maksimal gjatë gjithë ditës.

Soflens Daily Disposable janë lente ditore prej hidroxheli të dizenjuara për përdorim të përditshëm ose me raste. Paketat përmbajnë 90 lente.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 90 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 59%
Dioptri: nga -9.00 tek +6.50
Materiali i Lenteve 2: Hilafilcon B
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: SofLens Daily Disposable

Komente

Ke pyetje?