SofLens Daily Disposable (30 lente)

Garancia e kthimit
attributesPrimary

1 pcs. e martë 16.7.

Cleaner
blank
Cmim për copë
2 450 Lek
2 450 Lek
SofLens Daily Disposable (30 lente) - Daily contact lenses
Votat e klienteve: 123

Lente Kontakti Soflens Daily Disposable

Komoditet maksimal gjatë gjithë ditës

SofLens Daily Disposable janë lente ditore me një kualitet të lartë prodhuar nga Bausch and Lomb. Përmbajtja e ujit tek këto lente është (59%) dhe materiali unik i Hilaficon B siguron komoditet maksimal gjatë gjithë ditës.

Komoditeti i përdorimit të lenteve të kontaktit, përfshirë edhe ato ditoret, mund të përmisohet nga përdorimi i lubrifikantit eye drops (pikatore). Ne ju rekomandojmë pikatoret e mëposhtme: – ReNu MultiPlus Drops, Refresh dhe Optive.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 59%
Dioptri: nga -9.00 tek +6.50
Materiali i Lenteve 2: Hilafilcon B
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo

TopVue Daily (30 lente)

TopVue Daily (30 lente)

TopVue Daily janë shumë të rehatshme dhe janë të përbëra prej materialit hidroxhel dhe acidit Hyaluronic.

Ju kurseni: 350 Lek
Cmimi: 2 100 Lek
Shko tek produkti

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


SofLens Daily Disposable (30 lente)

SofLens Daily Disposable (30 lente)

SofLens Daily Disposable (30 lente)

2 450 Lek

Disponibël > 1000 copë