SofLens 38 (6 lente)

2 500 Lek
94% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 6.6. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 500 Lek

Lente Kontakti SofLens 38

SofLens 38 prodhuar nga Bausch & Lomb janë lente kontakti mujore.

Avantazhi i lenteve të kontaktit SofLens 38 është çmimi i tyre. Ato janë ndër paketat me çmime më ekonomike online.

Të dhënat - SofLens 38 (6 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 9.00, 8.70, 8.40
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 24 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 38%
Dioptri: nga -0.25 tek -9.0
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Polymacon
Emri i Produktit: SofLens 38
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?