Set Laim-Care për pastrimin e syzeve

1 000 Lek 590 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 000 Lek 590 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 590 Lek

Set Laim-Care për pastrimin e syzeve *************­********************* Seti Laim-Care për pastrimin e syzeve përmban një locion për pastrimin e syzeve (30ml), pecetë dhe një kaçavidë për vidat e liruara të syzeve. I gjithë seti është i paketuar në një çantë transparente.

Locioni pastrues Laim-Care është i prodhuar për të gjitha llojet e syzeve, syze me xhama plastik dhe syze me xhama organik ( Locioni Laim-Care mund të përdoret edhe për pastrimin e ekraneve dhe pasqyrave). Locioni nuk përmban alkool dhe nuk ka efekte ekologjike. Peceta pastruese, e cila gjendet në setin Laim-Care është e përbërë nga një material i cili nuk le asnjë gërvishtje.

Kaçavida e vogël përdoret për të shtrënguar vidat e syzeve.

Të dhënat - Set Laim-Care për pastrimin e syzeve

Sasia : 30 ml

Komente

Ke pyetje?