ReNu MultiPlus solucion 3 x 360 ml

OFERTË
attributesPrimary

e martë 16.7.

blank
Cmim për copë
2 700 Lek
2 700 Lek
ReNu MultiPlus solucion 3 x 360 ml  - Economy 3-pack - solution
Votat e klienteve: 150

ReNu MultiPlus Solucion i Lenteve te Kontaktit

ReNu MultiPlus No Rub eshte nje solucion multi-funksional qe ka shume funksione te rendsishme sic jane largimi i depositave te proteinave, shplarja dhe disifektimi i lenteve te kontaktit.

ReNu MultiPlus solucion eshte i pershtashem per te gjitha lentet e buta. Megjithate ReNu MultiPlus eshte cilesuar si: NO RUB. Ne rekomandojme qe ju ti fshini lentet me gishtin e madh ose tregues perpara se ti vendosni ne solucion, keshtu lentja e kontakti eshte me efektive.

ReNu MultiPlus solucion permban substanca hidrante te cilat kane si funksion largimin e depozitave te proteinave nga siperfaqja e lenteve.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 3x360 ml
Skadenca: 16 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj

Gelone solucion 3×360 ml

Gelone solucion 3×360 ml

Kurseni kohë dhe lekë me paketën ekonomike Gelone. Paketa pëfshin 3 soluciome nga 360 ml dhe është e përshtatshme për sy të ndjeshëm.

Ju kurseni: 300 Lek
Cmimi: 2 400 Lek
Shko tek produkti

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


ReNu MultiPlus solucion 3 x 360 ml

ReNu MultiPlus solucion 3 x 360 ml

ReNu MultiPlus solucion 3 x 360 ml

2 700 Lek

Disponibël > 1000 copë