ReNu MultiPlus solucion 2 x 360 ml

1 900 Lek
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 13.50 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 4.8. Stock day info: Today 4. gusht Stock day info: Ready to be sent zgjidh atributet...
1 900 Lek

ReNu MultiPlus Solucion i Lenteve te Kontaktit

ReNu MultiPlus No Rub eshte nje solucion multi-funksional qe ka shume funksione te rendsishme sic jane largimi i depositave te proteinave, shplarja dhe disifektimi i lenteve te kontaktit.

ReNu MultiPlus solucion eshte i pershtashem per te gjitha lentet e buta. Megjithate ReNu MultiPlus eshte cilesuar si: NO RUB. Ne rekomandojme qe ju ti fshini lentet me gishtin e madh ose tregues perpara se ti vendosni ne solucion, keshtu lentja e kontakti eshte me efektive.

ReNu MultiPlus solucion permban substanca hidrante te cilat kane si funksion largimin e depozitave te proteinave nga siperfaqja e lenteve.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 2x360 ml
Skadenca: 16 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Gelone solucion 2 x 360 ml

Në stock
    Solucioni Gelone eshte i përshtatshëm për sytë e ndjeshme dhe ata të prekur nga alergjitë dhe irritimet.
Cmimi: 1 700 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?