ReNu MultiPlus Drops 8 ml

OFERTË

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 3.50 €uro

attributesPrimary

1 pcs. e hënë 22.7.

blank
Cmim për copë
990 Lek
ReNu MultiPlus Drops 8 ml  - Eye drops
Votat e klienteve: 114

ReNu MultiPlus Drops

ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting Drops është një pikatore sterile për lubrifikimin efektiv dhe afatgjatë të lenteve të buta të kontaktit.

Renu MultiPlus Drops siguron komoditetin e përdoruesit. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për përdorimin e lenteve si Pure Vision dhe Air Optix Night & Day.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Afati i përdorimit: 1 muaj
Skadenca: 6 muaj dhe më shumë
Sasia : 8 ml

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


ReNu MultiPlus Drops 8 ml

ReNu MultiPlus Drops 8 ml

ReNu MultiPlus Drops 8 ml

990 Lek

Disponibël > 900 copë