ReNu MPS Sensitive Eyes solution 360 ml

1 200 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 22.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 200 Lek

Renu MPS Sensitive Eyes solution cleans, rinses, disinfects, hydrates, removes protein deposits and stores your contact lenses. Manufactured by Bausch and Lomb specially for sensitive eyes.

Të dhënat - ReNu MPS Sensitive Eyes solution 360 ml

Prodhuesit: Bausch and Lomb
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone solucion 360 ml

Në stock
  • Përmban sodium hyaluronate
  • Ideale për ata kanë sy sensibël
  • Kuti mbajtëse për lentet e përfshirë
Cmimi: 900 Lek

Komente

Ke pyetje?