0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Quarterly Optima FW (4 lente)

4 000 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
4 000 Lek
4 000 Lek

Optima FW Lente Kontakti

Optima FW lente kontakti prodhuar nga Bausch & Lomb janë lente kontakti me një ndrrim cdo 3 muaj.

Avantazhi i lenteve Optima FW është çmimi i tyre relativisht i ulët.

Shenim: Prodhuesit kane bere oferta per te gjitha lentet shtese me fuqi dioptrike pozitive.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.70 8.40
DIA: 14.00
Paketimi : 4 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 24 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 38%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
Dioptri: nga -9.00 tek -0.25
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: Optima FW
Materiali i Lenteve: Polymacon
Filter: Item is medical device: Po

Komente (1)

Ke pyetje?

fatmir

A beni derges edhe ne kosov nose po a keni mundsi me kontaktu napermjet emalit fatmiri42@hotmail.com

Përgjigje

Ina B.

PErshendetje Fatmir, faleminderit qe na kontaktuat, po ju shkruajme ne email.

Top