Purevision 2 for Presbyopia (6 lente)

6 600 Lek
97% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e premte 2.6. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 600 Lek

Lente Kontakti PureVision 2 for Presbyopia

Purevision 2 for Presbyopia lente të prodhuara nga Bausch and Lomb janë lente kontakti mujore për të korrigjuar miopinë. Ky defekt tek sytë është shenjë natyrale tek trupi i njeriut pas të 40-tave dhe shkaton dobësimin e shikimit në distanca të vogla.

Materiali

Lentet Purevision 2 for Presbyopia janë lente me material hidroxhel silikoni që i ofrojnë syrit oksigjenin e nevojshëm për kornean e syrit. Prodhuesit miratojnë jo vetëm përdorimin ditor (lente ditore -dizifektim) por edhe përdorimin afatgjatë (pa i hequr lentet nga sytë, ky përdorim bëhet me konsulten e okulistit).

Komode në përdorim

Dizajni special i Purevision 2 for Presbyopia lejon vizion të qartë në të gjitha distancat. Teknologjia ComfortMoist ofron komoditet që nga momenti i parë i aplikimit.

Të dhënat - Purevision 2 for Presbyopia (6 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 130 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 36%
Materiali i Lenteve: Balafilcon A
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Add power: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2 for Presbyopia
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air Multifocal (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit prej silikon hidroxheli TopVue Air Multifocal karakterizohen nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 6 100 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?