PureVision 2 For Astigmatism (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

7 700 Lek 7 500 Lek
97% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Prodhuesi përkohsisht ka pezulluar prodhimin e këtij produkti. Disa...
PureVision 2 For Astigmatism (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 6 800 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
7 700 Lek 7 500 Lek

Të dhënat - PureVision 2 For Astigmatism (6 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.90
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 36%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 91 Dk/t
Materiali i Lenteve: Balafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2 for Astigmatism
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?