PureVision 2 For Astigmatism (6 lente)

6 800 Lek
95% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Prodhuesi përkohsisht ka pezulluar prodhimin e këtij produkti. Disa...

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 48.60 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 12.12. zgjidh atributet...
Shto 700 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
6 800 Lek
Transport FALAS për këtë produkt

PureVision 2 për Astigmatizëm Lente Kontakti

Vizion i qartë

Bausch and Lomb sjell në treg produktin e ri, PureVision 2 për Astigmatizëm të dizenjuara për njerëzit që vuajnë nga astigmatizmi. Pika e fortë e këtyre lenteve hidroxhel silikoni është fuqia e tyre dioptrike, e cila do të vlerësohet nga përdoruesit të cilët kanë sy sensitivë dhe vizion të paqartë në errësirë.

AutoAlign Dizajn

PureVision 2 për Astigmatizëm janë lente kontakti të dizenjuara për të siguruar stabilitet dhe vizion të qartë gjatë gjithë periudhës së përdorimit. Ato eleminojnë vizionin jo të qartë që mund të krijohet si pasojë e lëvizjes së lenteve.

Teknologjia ComfortMoist

Lentet e kontaktit PureVision 2 për Astigmatizëm janë një nga lentet më të holla në të gjithë tregun dhe ofrojnë komoditet gjatë gjithë ditës. Falë teknologjisë ComfortMoist , e cila shton lagështirën në sipërfaqje të lenteve, PureVision 2 për Astigmatizëm ofron komoditet gjatë gjithë ditës. Janë mjaft të lehta edhe në përdorim.

Të dhënat - PureVision 2 For Astigmatism (6 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.90
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 36%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 91 Dk/t
Materiali i Lenteve: Balafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2 for Astigmatism
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?