PureVision 2 (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

4 850 Lek
95% rekomandon
Në stock
PureVision 2 (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 4.7. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 4 150 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 4.7. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
5 050 Lek 4 850 Lek
5 050 Lek 4 850 Lek Zbritje -4%

Të dhënat - PureVision 2 (6 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 130 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 36%
Materiali i Lenteve: Balafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?