0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

PureVision 2 for Astigmatism (3 lente)

4 000 Lek
89% rekomandon
Në stock
Prodhuesi përkohsisht ka pezulluar prodhimin e këtij produkti. Disa...

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 48.60 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 17.5. Stock day info: Today 17. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 17. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
4 000 Lek
4 000 Lek

PureVision 2 for Astigmatism Lente Kontakti

Vizion i qartë

Bausch and Lomb sjell në treg produktin e ri, PureVision 2 for Astigmatism të dizenjuara për njerëzit që vuajnë nga astigmatizmi. Pika e fortë e këtyre lenteve hidroxhel silikoni është fuqia e tyre dioptrike, e cila do të vlerësohet nga përdoruesit të cilët kanë sy sensitivë dhe vizion të paqartë në errësirë.

AutoAlign Dizajn

PureVision 2 for Astigmatism janë lente kontakti të dizenjuara për të siguruar stabilitet dhe vizion të qartë gjatë gjithë periudhës së përdorimit. Ato eleminojnë vizionin jo të qartë që mund të krijohet si pasojë e lëvizjes së lenteve.

Teknologjia ComfortMoist

Lentet e kontaktit PureVision 2 for Astigmatism janë një nga lentet më të holla në të gjithë tregun dhe ofrojnë komoditet gjatë gjithë ditës. Falë teknologjisë ComfortMoist, e cila shton lagështirën në sipërfaqje të lenteve, PureVision 2 for Astigmatism ofron komoditet gjatë gjithë ditës. Janë mjaft të lehta edhe në përdorim.

Të dhënat

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.90
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 36%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 91 Dk/t
Materiali i Lenteve: Balafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2 for Astigmatism
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top