PureVision 2 (3 lente)

2 500 Lek
80%
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 18.50€

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 1.6.
Shto
900 Lek
2 500 Lek

Komente

Ke pyetje?

Lente Kontakti PureVision 2

Bausch and Lomb sjell produktin më të ri në treg, lente kontakti PureVision 2. Këto lente hidroxhel silikoni janë krijuar për përdoruesit që vuajnë nga sy sensitiv dhe vizion jo të qartë në errësirë. Për këtë arsye, lentet e kontaktit PureVision 2 janë të përshtatshme për shoferat, studentët ose sportistët.

Lentet e kontaktit PureVision 2 janë lentet më të holla në treg. Falë teknologjisë ComfortMoist, e cila shton lagështinë në sipërfaqje të saj, PureVision 2 siguron komoditet gjatë gjithë ditës. Gjithashtu, përvecse janë shumë të holla ato janë edhe shumë të lehta për tu përdorur.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 3 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 130 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 36%
Materiali i Lenteve 2: Balafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
Emri i Produktit: PureVision 2
A mund të fle me këto lente natën?: Po
VO-Skla-Prumer
Top