Proclear Toric XR (6 lente)

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 47.90 €.

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air for Astigmatism (6 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
  • Rrehati gjithë ditën
Cmimi: 5 200 Lek

Lente Kontakti Mujore Proclear Toric XR

Proclear Toric XR jane lente të buta torike të prodhuara nga CooperVision për të korrigjuar astigmatizmin në nivele të larta. Në sajë të vlerës së lartë të numrit cilindrik nga -2.25 deri tek

  • 5.75, realizohet përmirësimi i shikimit të njerëzve të cilët vuajnë nga nivele të larta të

astigmatizmit. Paketa përmban 6 lente dhe prodhuesit nuk e rekomandojnë mbajtjen e tyre gjatë fjetjes.

Teknologjia e lagështisë

Teknologjia e çertifikuar PC ofron rehati gjatë gjithë ditës dhe cilësi të lartë të shikimit. Përbërja e materialit të tyre i bën këto lente shumë të përshtatshme për përdoruesit të cilët vuajnë nga sy të thatë. Krahasuar me lente të tjera të buta, Proclear Toric XR përmbajnë trefishin e sasisë së ujit. Kjo cilësi do të vlerësohet më shumë nga përdoruesit të cilët kanë probleme me dehidratimin e syve ose të cilët punojnë më orë të zgjatura në kompjuter ose në dhoma me ajër të kondicionuar.proclear toric vs. proclear toric xr

Të dhënat - Proclear Toric XR (6 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 30 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
cilinder: nga -0.75 tek -5.75
Dioptri: nga -10.00 tek +10.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Toric XR
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?