Proclear Toric XR (3 lente)

6 700 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Për momentin për shkak të vështirësive prodhuese të CooperVision, dioptritë të cilat nuk janë në stock në distributor nuk mund të porositen. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 47.90 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 20.9. Stock day info: Today 20. shtator Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. shtator zgjidh atributet...
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 700 Lek
Paketë në OFERTE

Lente Kontakti Mujore Proclear Toric XR

Proclear Toric XR jane lente të buta torike të prodhuara nga CooperVision për të korrigjuar astigmatizmin në nivele të larta. Në sajë të vlerës së lartë të numrit cilindrik nga -2.25 deri tek -5.75, realizohet përmirësimi i shikimit të njerëzve të cilët vuajnë nga nivele të larta të astigmatizmit.

Paketa përmban 3 lente dhe prodhuesit nuk e rekomandojnë mbajtjen e tyre gjatë fjetjes.

Teknologjia e lagështisë

Teknologjia e çertifikuar PC ofron rehati gjatë gjithë ditës dhe cilësi të lartë të shikimit. Përbërja e materialit të tyre i bën këto lente shumë të përshtatshme për përdoruesit të cilët vuajnë nga sy të thatë. Krahasuar me lente të tjera të buta, Proclear Toric XR përmbajnë trefishin e sasisë së ujit. Kjo cilësi do të vlerësohet më shumë nga përdoruesit të cilët kanë probleme me dehidratimin e syve ose të cilët punojnë më orë të zgjatura në kompjuter ose në dhoma me ajër të kondicionuar.proclear toric vs. proclear toric xr
Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 30 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
cilinder: nga -0.75 tek -5.75
Dioptri: nga -10.00 tek +10.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve 2: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Toric XR
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism kanë pëshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 2 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?