Proclear Toric XR (2x3 lente) + Gelone Solucion 360 ml

14 100 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Për momentin për shkak të vështirësive prodhuese të CooperVision, dioptritë të cilat nuk janë në stock në distributor nuk mund të porositen. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Proclear Toric XR (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 20.9. e hënë 20.9. e hënë 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
Proclear Toric XR (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 20.9. e hënë 20.9. e hënë 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 20.9. e hënë 20.9. e hënë 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
14 300 Lek 14 100 Lek
Të dhënat
Prodhuesit: Soleko, CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 30 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
cilinder: nga -0.75 tek -5.75
Dioptri: nga -10.00 tek +10.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve 2: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Toric XR
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po

Komente

Ke pyetje?