Proclear Toric (6 lente)

5 400 Lek
89%
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 38.60 €uro.
Prodhuesi ka disa vonesa në prodhimin e lenteve me kurbaturë (BC) prej 8,4 mm. Koha e dorëzimit mund të jetë deri në 3 javë.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 13.8.
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
5 400 Lek
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?

Lente Kontakti Proclear Toric

Proclear Toric janë lente të buta, torike, mujore për korrigjimin e niveleve të larta të astigmatizmit nga CooperVision.

Të përshtatshme për pacientët me sindromën e syve të thatë

Teknologjia PC ofron komoditet gjatë gjithë ditës dhe një kualitet të lartë vizioni. Materiali i tyre specifik i bën këto lente shumë të përshtatshme për përdoruesit që vuajnë nga sindroma e syve të thatë. Krahasuar me lentet e tjera të buta, lentet e kontaktit Proclear Toric e mbajnë 3-fishin e ujit në sipërfaqjen e tyre. Kjo cilësi vlerësohet sidomos nga ata që vuajnë nga sytë e thaë, nga ata që shpenzojnë shumë orë në kompjuter, ose që punojnë në kushte dhome.

Prodhuesit nuk e rekomandojnë mbajtjen e tyre gjatë gjumit.

Paketa përmban 6 lente.

Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.80, 8.40
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 25 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 62%
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve 2: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Toric