Proclear Toric (3 lente)

3 500 Lek
91% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 38.60 €uro. =============­========================­==

Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 19.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 500 Lek

Lente Kontakti Proclear Toric *************­**************** Proclear Toric janë lente të buta, torike, mujore për korrigjimin e niveleve të larta të astigmatizmit nga CooperVision. Të përshtatshme për pacientët me sindromën e syve të thatë

.= Teknologjia PC ofron komoditet gjatë

gjithë ditës dhe një kualitet të lartë vizioni. Materiali i tyre specifik i bën këto lente shumë të përshtatshme për përdoruesit që vuajnë nga sindroma e syve të thatë. Krahasuar me lentet e tjera të buta, lentet e kontaktit Proclear Toric e mbajnë 3-fishin e ujit në sipërfaqjen e tyre. Kjo cilësi vlerësohet sidomos nga ata që vuajnë nga sytë e thaë, nga ata që shpenzojnë shumë orë në kompjuter, ose që punojnë në kushte dhome. Prodhuesit nuk e rekomandojnë mbajtjen e tyre gjatë gjumit. Paketa përmban 3 lente.

Të dhënat - Proclear Toric (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 25 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 62%
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Toric
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
  • Rrehati gjithë ditën
Cmimi: 2 900 Lek

Komente

Ke pyetje?