Proclear Multifocal (6 lente)

6 000 Lek
91% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e premte 2.6. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 000 Lek

Proclear Multifocal Lente Kontakti

Proclear Multifocal lente kontakti jane lente multifokale qe ju ofrojne juve vizion nga te gjitha distancat.

Proclear Multifocal jane dizenjuar per te korrigjuar miopine dhe per perdorim te perditshem me nderrim mujor.

Miopia

Miopia shkatohet per shkak te moshes. Ajo prek cdo person mbi te 40-at. Kur ju i kaloni te 40,vizioni juaj dobesohet, dhe ju e keni me te veshtire te fokusoheni ne objektet larg madje dhe ne ato afer.

Të dhënat - Proclear Multifocal (6 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Add power: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Multifocal
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?