0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Proclear Multifocal (3 lente)

5 800 Lek
88% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
5 800 Lek
5 800 Lek
Transport FALAS për këtë produkt

Proclear Multifocal Lente Kontakti

Proclear Multifocal lente kontakti jane lente multifokale qe ju ofrojne juve vizion nga te gjitha distancat.

Proclear Multifocal jane dizenjuar per te korrigjuar miopine dhe per perdorim te perditshem me nderrim mujor.

Miopia

Miopia shkatohet per shkak te moshes. Ajo prek cdo person mbi te 40-at. Kur ju i kaloni te 40,vizioni juaj dobesohet, dhe ju e keni me te veshtire te fokusoheni ne objektet larg madje dhe ne ato afer.

Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Add power: +1.00 D +1.00 N +1.50 D +1.50 N +2.00 D +2.00 N +2.50 D +2.50 N
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Multifocal
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air Multifocal (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit prej silikon hidroxheli TopVue Air Multifocal karakterizohen nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 4 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top