0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Proclear Multifocal (2x3 lente) + Gelone Solucion 360 ml

12 300 Lek
89% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Proclear Multifocal (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Proclear Multifocal (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
12 500 Lek 12 300 Lek
12 500 Lek 12 300 Lek Zbritje -2%
Transport FALAS për këtë produkt

Paketa Lehtesuese – Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!

Të dhënat

Prodhuesit: Soleko CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Add power: +1.00 D +1.00 N +1.50 D +1.50 N +2.00 D +2.00 N +2.50 D +2.50 N
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 62%
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon B
Emri i Produktit: Proclear Multifocal
Filter: Item is medical device: Po
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po

Komente

Ke pyetje?
Top