Proclear 1 Day Multifocal (30 lente)

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 37.14 €uro. =============­========================­==

.= .= Lente Kontakti Proclear 1 Day Multifocal *************­************************­*** Proclear 1 Day multifocal janë lente ditore multifokale prodhuar nga CooperVision. Ato janë dizenjuar për të korrigjuar miopinë dhe eleminuar sindromën e syve të thatë. Ndërtimi optik i lenteve i lejon lentet të gjejnë instiktivisht zonën për fokusim optimal. Tranzicioni gradual në zonën e syve siguron qartësi dhe vizion të qartë pa pasur nevojë për fokusim në çdo situatë. Vizion i qartë në të gjitha distancat =============­======================== Lentet e kontaktit Proclear 1 Day Multifocal janë shumë të përshtashme për korrigjimin e vizionit në çdo situatë – kur drejtoni makinën, lexoni ose punoni në kompjuter. Ato ofrojnë vizion të qartë në të gjitha distancat duke u bërë një alternativë e shkëlqyer për ata që përdorin syze optike. .= Përdorim i shëndetshëm e komod

Proclear 1 Day Multifocal janë lente të shëndetshme dhe të

lagështa që ofrojnë komoditet për përdoruesit. Çdo çift prej tyre në fund të ditës pas përdorimit duhet hedhur, duke u zëvendësuar me një çift të ri ditën tjetër (nuk nevojitet që këto lente të lahen, dezinfektohen ose ruhen). Kjo mënyrë përdorimi vlerësohet nga pacientët që vuajnë nga alergjitë ose të gjithë ata që nuk kanë kohë për tu kujdesur për lentet. Tekonologjia Moisturizing PC ™ =============­=============== Teknologjia Moisturizing PC™ është e bazuar në substancat hydrophilic, phosphorylcholine që janë të ngjashme me substancat që gjenden në trupin e njeriut. Uji në sipërfaqen e lenteve ndalon formimin e depositave. Vlerat ====== Nuk ka vlera të përcaktuara për lentet Proclear 1 Day multifokale. Prodhuesit i kanë dizenjuar ato me vlera mbi 2,50 .
Blerja e këtyre lenteve bëhet me konsultë tek okulist.

Të dhënat - Proclear 1 Day Multifocal (30 lente)

Prodhuesit: CooperVision
Emri i Produktit: Proclear 1 Day Multifocal
BC: 8.70
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 37 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 60%
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Add power: HI (MAX ADD +2.50)
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Omafilcon A
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?