Piskatore per Lente Kontakti

Garancia e kthimit
attributesPrimary

e hënë 22.7.

blank
Cmim për copë
190 Lek
Piskatore per Lente Kontakti
Votat e klienteve: 115

Piskatore per Lente Kontakti

Piskatoret përdoren për të nxjerre lentet e kontaktit nga kutia në mënyrë të sigurtë. Duke përdorur piskatoret gjate aplikimit te lenteve, procesi eshte me steril dhe zvogëlon rrezikun e dëmtimit të lenteve me thonj.

Në qoftë se ju përdorni piskatoren në mënyrë të përsëritur, është e nevojshme qe ato te sterilizohen me një dezinfektues ose ujë të nxehtë. Piskatoret janë te disponueshëm në tre madhësi: 8 cm, 6 cm dhe 5,5 cm.

Të dhënat

Ngjyrat e Aksesorëve : E Bardhë

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Piskatore per Lente Kontakti

Piskatore per Lente Kontakti

Piskatore per Lente Kontakti

190 Lek

Disponibël > 1000 copë