Pecetë pastruese për syzet- Superman

190 Lek
93% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e premte 2.12. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

Pecetë pastruese me mikrofibër për syzet, ekranet dhe tavolinat.

Të dhënat - Pecetë pastruese për syzet- Superman

Ngjyrat e Aksesorëve : Blu

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?