Pecetë pastruese për syzet- E zezë dhe Pink

190 Lek
96% rekomandon
Data e parashikuar e dorëzimit: Nuk eshte e disponueshme zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Pecetë pastruese me mikrofibër për syzet, ekranet dhe tavolinat.

Të dhënat - Pecetë pastruese për syzet- E zezë dhe Pink

Ngjyrat e Aksesorëve : E Zezë , Pink

Variante të tjera të produktit

Komente

Ke pyetje?