MyDay daily disposable (30 lente)

4 400 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 7.2. zgjidh atributet...
4 400 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

MyDay daily disposable Lente Kontakti

MyDay daily disposable jane lente hidroxhel silikoni ditore prodhuar nga CooperVision. MyDay daily disposable ofron pershkrueshmeri optimale te oksigjenit dhe i ofron perdoruesve perdorim te shendetshem e te lehte.

Smart Silicone™ teknologji

Smart Silicone™ teknologji kombinon materialin tradicional te hidroxhelit me materialin hidroxhel-silikoni. Materiali stenfilcon A, i cili i bashkon keto kombinime, siguron pershkrueshmeri te larte te oksigjenit permes kanaleve mikroskopike dhe i jep syve sasine e duhur te oksigjenit, i cili eshte i rendesishem per mbajtjen e syve te shendetshem dhe ne pozicionin e duhur. Hydrophilic material mban lentet e lageshta gjate gjithe kohes. Keto lente jane te buta, te kendshme per syte tuaj, e me nje lageshti natyrale – MyDay daily disposable.

Të dhënat - MyDay daily disposable (30 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 100 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 54%
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Emri i Produktit: MyDay daily disposable
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Stenfilcon A
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Elite (30 lente)

Në stock
Cmimi: 2 500 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?