Laim-Care Gel Eye Drops (20 x 0,33ml)

attributesPrimary

1 pcs. e martë 20.8.

blank
Cmim për copë
1 090 Lek
1 090 Lek
Laim-Care Gel Eye Drops (20 x 0,33ml)  - Eye drops
Votat e klienteve: 148

Laim-Care Gel Eye Drops

Laim-Care Gel Eye Drops sjell qetësi për sytë e lodhur dhe te irrituar.Përbërësit aktiv hidratues brenda eye drops është acidi hyluronic – nje substance plotësisht e ekuilibruar me mjedisin e trupit njerëzor.

Si funksionon Laim-Care gel eye drops ?

Laim-Care Gel Eye Drops eleminon rastet e sikletshme te shkaktuara nge era ,thatesira , papasterite e mjediseve ose alergjite.

Me shume komoditet per perdoruesit e lenteve te kontaktit qe perdorin Laim-Care Gel Eye Drops

  • Rrit komoditetin tek perdoruesit
  • Mban te lagesht gjithe siperfaqjen tek syte
  • Mban lentet e kontaktit te lageshta
  • Stabilizon shtresen mbrojtese te lotesjellsit

Ne ju ofrojme gjithashtu Laim-Care Gel Eye Drops ne paketa 10 ml.

Të dhënat

Prodhuesit: Schalcon
Sasia : 20 x 0,33 ml
Përmban Sodium hyaluronate: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Laim-Care Gel Eye Drops (20 x 0,33ml)

Laim-Care Gel Eye Drops (20 x 0,33ml)

Laim-Care Gel Eye Drops (20 x 0,33ml)

1 090 Lek

Disponibël > 1000 copë