Laim-Care Gel Eye Drops 10 ml

attributesPrimary

1 pcs. e martë 20.8.

blank
Cmim për copë
1 190 Lek
1 190 Lek
Laim-Care Gel Eye Drops 10 ml  - Eye drops
Votat e klienteve: 191

Laim-Care Gel Eye Drops

Laim-Care Gel Eye Drops sjell qetësi për sytë e lodhur dhe te irrituar. Përbërësi aktiv hidratues brenda eye drops është acidi hyluronic – nje substance plotësisht e ekuilibruar me mjedisin e trupit njerëzor.

Si funksionon Laim-Care gel eye drops ?

Laim-Care Gel Eye Drops eleminon rastet e sikletshme te shkaktuara nge era ,thatesira , papasterite e mjediseve ose alergjite.

Hidratim per nje kohe te gjate

Laim-Care Gel Eye Drops qendron ne sipërfaqen e syrit dhe mbetet më gjatë se pikatoret normale ne sy. Ai rrit lagështine ne syte tuaj dhe zëvendëson mungesën e loteve.

Me shume komoditet per perdoruesit e lenteve te kontaktit qe perdorin Laim-Care Gel Eye Drops

  • Rrit komoditetin tek perdoruesit
  • Mban te lagesht gjithe siperfaqjen tek syte
  • Mban lentet e kontaktit te lageshta
  • Stabilizon shtresen mbrojtese te lotesjellsit

Ne ju ofrojme gjithashtu Laim-Care Gel Eye Drops ne paketa 20×0.33 ml.

Të dhënat

Prodhuesit: Schalcon
Afati i përdorimit: 1 muaj
Sasia : 10 ml
Skadenca: 6 muaj dhe më shumë
Përmban Sodium hyaluronate: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Laim-Care Gel Eye Drops 10 ml

Laim-Care Gel Eye Drops 10 ml

Laim-Care Gel Eye Drops 10 ml

1 190 Lek

Disponibël > 1000 copë