Kuti për lente TopVue Elite

390 Lek
94% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 29.2. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kutia plastike për lente ditore TopVue Elite

Kjo kuti plastike është praktike për përdorimin e lenteve ditore.

Kutia është dizenjuar nga TopVue për përdorimin me lentet ditore të prodhuara prej tyre, duke përfshirë sidomos lentet TopVue Elite (por jo vetëm këto lente). Kjo kuti me logon elegante vjollcë dhe të artë të TopVue mban deri në 10 hapësira (5 cifte).

Pjesa e brendshme mban një pasqyrë për ta bërë vendosjen e lenteve dhe make up-in më të lehtë kur ju ndodheni jashtë.

Kutia ka përmasat 165 x 62 mm.

Të dhënat - Kuti për lente TopVue Elite

Ngjyrat e Aksesorëve : Purple

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?