Kuti për lente të forta

390 Lek
91%
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 2.7.
390 Lek

Komente

Ke pyetje?

Kuti për lente të forta

Kjo kuti plastike është dizenjuar për mbajtjen e lenteve të forta të kontaktit. Nuk është e përshtatshme për lentet e buta të kontaktit dhe solucionet e peroksidit të hidrogjenit.

Përpara se të përdorni këtë kuti, sigurohuni që të shpëlani kutinë me solucion për lentet e forta. Pas përdorimit sigurohuni që të hidhni solucionin e mëparshëm dhe të lini kutinë në ajër të pastër.

Duhet me patjeter të ndërroni kutinë pas 3 muajsh përdorimi, për arsye higjenike.

Të dhënat
Ngjyrat e Aksesorëve : Blu , E kuqe
VO-Skla-Prumer
Top