Kuti për lente me pasqyrim – blu/gri

190 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 29.2. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kuti lentesh me pasqyrim

Këto kuti lentesh janë disenjuar për mbajtjen dhe pastrimin e të gjitha llojeve të lenteve të buta të kontaktit. Secili kapak ka ngjyrë të shndërritshme. Njëri kapak në ngjyrë blu, ndërsa tjetri në ngjyrë gri.

Si çdo kuti për lentet edhe këto lente duhet të ndërrohen çdo tre muaj, për arsye higjenike.

Të dhënat - Kuti për lente me pasqyrim – blu/gri

Ngjyrat e Aksesorëve : Blu

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?