Kuti Lentesh vibruese - Pink

390 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 25.10. Stock day info: Today 25. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 25. tetor zgjidh atributet...
390 Lek

Kuti Lentesh Vibruese- Pink

Mbajtësja përshtatet brenda kutisë vibruese, e cila largon papastërtitë në sajë të lëvizjeve vibruese.

Mbajtësja brenda kutisë vibruese duhet të ndryshohet rregullisht. Rekomandimet variojnë nga cdo muaj, në cdo tre muaj apo sa herë hapni një kuti solucioni të ri. Kjo kuti është kafe, por është gjithashtu e disponueshme në ngjyrën blu, jeshile, and kafe.

Kutia është bërë prej plastike të qëndrueshme. Kjo smiley e bën të lehtë dallimin midis lentes së majtë dhe të djathtë.

Mos e pastroni asnjëherë kutinë apo lentet tuaja me ujë. Pastrojeni kutinë me solucion dhe lëreni të thahet në një vend të passtër.

Të dhënat
Ngjyrat e Aksesorëve : Pink

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?