Kuti Lentesh vibruese kafe

500 Lek
95% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kuti Lentesh Vibruese- Kafe

Mbajtësja përshtatet brenda kutisë vibruese, e cila largon papastërtitë në sajë të lëvizjeve vibruese.

Mbajtësja brenda kutisë vibruese duhet të ndryshohet rregullisht. Rekomandimet variojnë nga cdo muaj, në cdo tre muaj apo sa herë hapni një kuti solucioni të ri. Kjo kuti është kafe, por është gjithashtu e disponueshme në ngjyrën blu, jeshile, and pink.

Kutia është bërë prej plastike të qëndrueshme. Kjo smiley e bën të lehtë dallimin midis lentes së majtë dhe të djathtë.

Mos e pastroni asnjëherë kutinë apo lentet tuaja me ujë. Pastrojeni kutinë me solucion dhe lëreni të thahet në një vend të passtër.

Të dhënat - Kuti Lentesh vibruese kafe

Ngjyrat e Aksesorëve : Kafe

Variante të tjera të produktit

Komente

Ke pyetje?