0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Kuti Lentesh vibruese - jeshile

590 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 24.5. Stock day info: Today 24. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 24. maj zgjidh atributet...
590 Lek

Kuti Lentesh Vibruese- Jeshile

Mbajtësja përshtatet brenda kutisë vibruese, e cila largon papastërtitë në sajë të lëvizjeve vibruese.

Mbajtësja brenda kutisë vibruese duhet të ndryshohet rregullisht. Rekomandimet variojnë nga cdo muaj, në cdo tre muaj apo sa herë hapni një kuti solucioni të ri. Kjo kuti është jeshile, por është gjithashtu e disponueshme në ngjyrën blu, kafe, and pink.

Kutia është bërë prej plastike të qëndrueshme. Kjo smiley e bën të lehtë dallimin midis lentes së majtë dhe të djathtë.

Mos e pastroni asnjëherë kutinë apo lentet tuaja me ujë. Pastrojeni kutinë me solucion dhe lëreni të thahet në një vend të passtër.

Të dhënat

Ngjyrat e Aksesorëve : Jeshile

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?
Top