Kuti Lentesh Twist Top - E Verdhe

390 Lek
92% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 1.40 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 26.9. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kuti lentesh Twist Top për pastrim më të mirë dhe qendrim më të rehatshëm të lentes tuaj.

Pas vendosjes së lenteve në mbajtësen e kutisë, rrotullojeni kapakun majtas dhe djathas disa herë. Rrotullimi i kapakut e fut mbajtësen brenda në kuti duke siguruar rezultate më të mira pastrimi. Pas dezinfektimit, mbusheni kutinë me solucion të pastër dhe zhytini lentet duke rrotulluar mbajtësen.

Përdorimi i mbajtëses së lenteve tek kutia twist top siguron lehtësi në mbajtjen e lenteve dhe ulje të rrezikut të dëmtimit të tyre. Kjo kuti nuk është e përshtatshme për pastrimin me solucion peroksid hidrogjeni. Duke e rrotulluar mbajtësen në solucion nuk e zëvendëson fërkimin e lenteve me gishta para dhe pas përdorimit.

Të dhënat - Kuti Lentesh Twist Top - E Verdhe

Ngjyrat e Aksesorëve : E Bardhë , E Verdhë

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?