Kuti lentesh për lente ditore - Pink

390 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 5.12. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Hard Case for Daily Contact Lenses – Pink

Kjo kuti praktike mban deri në 10 hapësira individuale për lentet tuaja ditore të preferuara dhe është ideale për jetën tuaj të përditshme, nëse ju shkoni në palestër apo për pushime.

Kutia është bërë me plastikë të qëndrueshme dhe përmban një kapak pink metalik me një bazë të bardhë. Kutia përmban brenda një pasqyrë e cila e bën përdorimin e përditshëm më të lehtë.

Kutia ka përmasat 165 x 62 mm.

Kjo kuti është gjithashtu e disponueshme në ngjyrë blu.

Të dhënat - Kuti lentesh për lente ditore - Pink

Ngjyrat e Aksesorëve : Pink
Filter: Dimensions: Filter: 165 x 62 mm

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?