Kuti lentesh për lente ditore- Blu

390 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 21.2. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kuti e qëndrueshme për Lente Kontakti Ditore- Blu

Kjo kuti praktike mban deri në 10 hapësira individuale për lentet tuaja ditore të preferuara dhe është ideale për jetën tuaj të përditshme, nëse ju shkoni në palestër apo për pushime.

Kutia është bërë me plastikë të qëndrueshme dhe përmban një kapak blu metalik me një bazë të bardhë. Kutia përmban brenda një pasqyrë e cila e bën përdorimin e përditshëm më të lehtë.

Kutia ka përmasat 165 x 62 mm.

Kjo kuti është gjithashtu e disponueshme në ngjyrë pink.

Të dhënat - Kuti lentesh për lente ditore- Blu

Ngjyrat e Aksesorëve : Blu
Filter: Dimensions: Filter: 165 x 62 mm

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?