Kuti mbajtese Alensa me vule

390 Lek
98% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek

Kuti lentesh me logo Alensa

Kjo kuti klasike lentesh është bërë prej plastike të qëndrueshme dhe është e përshtatshme për përdorim me të gjitha llojet e lenteve të kontaktit të buta që kërkojnë ruajtje dhe kujdesje gjatë gjithë natës. Pjesa e poshtme e kutisë është transparente dhe kapakët janë me ngjyra për dallimin më të lehtë të lentes së majtë dhe të djathtë. Kutia përbehet prej materiali të nje kualiteti të lartë për të mos lejuar rrjedhjen e solucionit dhe ka një kapak të bardhë me logon familjare të Alensa.

Zëvendësimi i kutisë dhe higjiena

Për ti patur sytë e shëndetshëm dhe shikimin e qartë, ndiqni gjithmonë rekomandimet e okulistit tuaj. Rekomandohet zëvendësimi i kutisë së lenteve të paktën cdo tre muaj dhe në mënyrë ideale sa herë që hapni një kuti të re solucioni.

Mos e pastroni asnjëherë kutinë apo lentet tuaja me ujë. Përpara se të përdorni një kuti të re, gjithmonë shplajeni të gjithën me solucion.

Të dhënat - Kuti mbajtese Alensa me vule

Ngjyrat e Aksesorëve : Blu , E Bardhë

Komente

Ke pyetje?