FreshLook One Day Color Green - Lente me Ngjyre (10 lente)

2 000 Lek
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 27.7. Today zgjidh atributet...
  2 000 Lek
  Ju mund të pëlqeni edhe:
  FreshLook One Day Color Green - Lente me Ngjyre (10 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Jeshile
  Prodhuesit: Alcon
  BC: 8.60
  Paketimi : 10 lente
  DIA: 13.80
  Dioptri: 0.00
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 69%
  Emri i Produktit: FreshLook One Day Color
  Materiali i Lenteve 2: Nelfilcon A
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo
  Ju mund të pëlqeni edhe:

  Variante të tjera të produktit:

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?