FreshLook ColorBlends Sterling Gray - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 700 Lek
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  2 700 Lek
  FreshLook ColorBlends Sterling Gray - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Gri
  Prodhuesit: Alcon
  DIA: 14.50
  BC: 8.60
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 20 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Emri i Produktit: FreshLook ColorBlends
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Materiali i Lenteve 2: Phemfilcon A
  Filtër UV: Po

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?