FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 lente)

6 800 Lek
93% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 4.7. zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
6 800 Lek
6 800 Lek
Transport FALAS për këtë produkt

FREQUENCY XCEL TORIC XR Lente Kontakti

FREQUENCY XCEL TORIC XR jane lente kontakti torike qe perdoren per korigjim te niveleve te larta te astigmatizmit . Ato jane te pershtatshme per perdorim te perditshem deri ne nje muaj.

Per perdoruesit qe kane vlera te larta cilindrike

Ato jane produkte revolucionare per pacientet qe jane te varur nga syzet . FREQUENCY XCEL TORIC XR lente kontakti permisojne vizionin e perdoruesve me vlera cilindrike te larta (mbi –2.25). Skajet e mire dizenjuara FREQUENCY XCEL TORIC XR lente kontakti ,se bashku me teknologjine unike UltraSYNC ofrojne komoditetin maksimal per perdoruesit.

Instruksionet

FREQUENCY XCEL TORIC XR lente kontakti nuk mund te mbahen gjate fjetjes. Ato kane nje shenje brenda - jashte qe ju ndihmojne gjate perdorimit .

Paketat permbajne 3 lente .

Të dhënat - FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 18 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: FREQUENCY XCEL TORIC XR
Dioptri: nga -11.00 tek +8.50
cilinder: nga -2.75 tek -3.75
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism kanë pëshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 2 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?