FREQUENCY XCEL TORIC XR (2x3 lente) + Gelone Solucion 360 ml

14 300 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 17.5. e hënë 17.5. zgjidh atributet...
FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 17.5. e hënë 17.5. zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 17.5. e hënë 17.5. zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
14 300 Lek

Paketa Lehtesuese – Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!
Të dhënat
Prodhuesit: Soleko, CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 18 Dk/t
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: FREQUENCY XCEL TORIC XR
Dioptri: nga -11.00 tek +8.50
cilinder: nga -2.75 tek -3.75
Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Përmban Sodium hyaluronate: Po

Komente

Ke pyetje?