FREQUENCY XCEL TORIC (3 lente)

3 900 Lek
92% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
Shto
900 Lek
3 900 Lek

FREQUENCY XCEL TORIC Lente Kontakti

FREQUENCY XCEL TORIC lente kontakti korigjojne astigmatizmin me nje ndrrim mujore .

Dizenjuar per komoditet maksimal

FREQUENCY XCEL TORIC lente kontakti e mire dizenjuar ,eshte mjafte komode , pasi krijohet nga teknologjia unike UltraSYNC. FREQUENCY XCEL TORIC nuk jane dizenjuar per perdorim gjate nates.

Shenjat brenda - jashte

FREQUENCY XCEL TORIC lente kontakti kane nje shenje brenda-jashte e cila ju ndihmon juve gjate perdorimit te tyre . Paketa permban 3 lente .

Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 18 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: FREQUENCY XCEL TORIC
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism kanë pëshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 2 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?