FREQUENCY XCEL TORIC (2x3 lente) + Gelone Solucion 360 ml

8 500 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
FREQUENCY XCEL TORIC (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 11.5. Today zgjidh atributet...
FREQUENCY XCEL TORIC (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 11.5. Today zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 11.5. Today zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
8 500 Lek

Paketa Lehtesuese – Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!
Të dhënat
Prodhuesit: Soleko, CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 18 Dk/t
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: FREQUENCY XCEL TORIC
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Përmban Sodium hyaluronate: Po

Komente

Ke pyetje?