0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Frequency 55 Aspheric (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

3 400 Lek
97% rekomandon
Në stock
Frequency 55 Aspheric (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.1. Stock day info: Today 18. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. janar zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.1. Stock day info: Today 18. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. janar zgjidh atributet...
3 600 Lek 3 400 Lek

Paketa Lehtesuese – Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!

Të dhënat

Prodhuesit: Soleko, CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.70, 8.40
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Frequency 55 Aspheric
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po

Komente

Ke pyetje?
Top